3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de trafiğe kapalı olmasına rağmen motosikletli kuryelerin geçtiği ve duyarsız sürücülerin kaldırımlarıyla birlikte park alanına çevirdiği sokaktaki esnaf, yetkililerin yardım çağrılarını dikkate almaması sonucunda kendi yöntemiyle yaşadıkları sorununa çözüm üretmeye çalıştı.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, gece saatlerinde Cumhuriyet Bulvarı’nda yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

3 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Yaş Sebze ve Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Yıldıran Kılıç, Kurban Bayramı'nda oldukça düşen sebze fiyatlarının tekrardan üreticiyi mutlu edecek seviyeye geldiğini belirtti.

3 ay önce EĞİTİM

İzmir'deki bir üniversitenin tıp fakültesinde eğitim alırken çocukluk hayali olan pilotluğa atılmak için Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Pilotaj Programına yatay geçiş yapan üniversite 4'üncü sınıf öğrencisi Serkan Deniz, "Tıp fakültesinde 1'inci sınıfı bitirdikten sonra oranın bana göre olmadığını, daha çok uçmak ve pilot olmak istediğime karar verdim." dedi.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'in Beylikova ilçesine ait 'Halk Ekmek' aracında 40 gram civarında bonzai ele geçirildi.

3 ay önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eskişehir'de 2024 yılının haziran ayında konut satışı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 15,6 oranında azaldığını açıkladı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de kaybolan zihinsel engelli vatandaşı bulmak için oluşturulan 50 kişilik arama-kurtarma ekibi çalışmalarını sürdürüyor.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Kütahya ve Afyonkarahisar belediye başkanlarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

3 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen İstihdam ve Kariyer Günleri’nde 16 Eskişehirli firma, iş arayanlar ile bir araya geldi.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Ankara’da düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Encümen Toplantısı’na katıldı.