3 ay önce GÜNDEM

Odunpazarı Belediyesi, Aleviler için kutsal olan Muharrem Ayı nedeniyle iftar yemeği düzenledi.

3 ay önce CAN DOSTLAR

Tepebaşı Belediyesi tarafından “Can dostumuza yuva olur musunuz?” sloganıyla gerçekleştirilen ‘Satın Alma Sahiplen’ Şenliğinde sahiplendirilen can dostlar sıcak yuvalarına teslim edildi.

3 ay önce POLİTİKA

İYİ Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Tahir Çetin, hükümetin yeni çıkaracağı 'Sokak Hayvanları Yasası'nı eleştiren bir açıklamada bulundu.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir’den yola çıkan bisikletçiler yemek için yer ararken düğün yemeğine davet edildi. Düğünde yemek yiyip eğlenen bisikletçiler, evlenen çifte mutluluklar diledi.

3 ay önce CAN DOSTLAR

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, sokak hayvanları ile ilgili yasa paketinin yürürlüğe girmeden, can dostları sahiplenmenin önemine dikkat çeken bir açıklama yaptı.

3 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Ticaret Odası’nın üyelerine indirimli alışveriş ve hizmet alımı sağlayan ETO AVANTAJ; sağlık, restoran, kafe, kurye, araç kiralama, eğitim, özel kurs, kırtasiye, fotoğraf çekimi, akaryakıt ve daha birçok sektördeki alışveriş ve hizmet alımında %60’a varan indirimli fiyatlar sunuyor.

3 ay önce POLİTİKA

CHP'nin Ankara’da Meclis yanındaki Milli Egemenlik Parkı’nda başlattığı Eğitim Maratonu noktalandı. 24 saat süren etkinlik sonrasında CHP Genel Merkezi bir basın açıklaması yaptı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de uyuşturucu madde operasyonunda gözaltına alınan ve ekip aracından kaçmaya çalışırken polis memurunun kendi tabancasıyla vurularak ağır yaralanmasına sebep olan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde 600 adet kınalı kekliğin doğaya salımı gerçekleştirildi.

3 ay önce YAŞAM

Hava sıcaklığının 43 dereceye ulaşmasının beklendiği Eskişehir'de meteoroloji, vatandaşları güneş çarpması gibi muhtemel risklere karşı dikkatli etmeleri gerektiği konusunda uyardı.