3 ay önce İLÇELER

Eskişehir'in Han ilçesinde tarım arazisinde yangın çıktı. Kısa sürede ilerleyen alevler geniş bir alana zarar verdi.

3 ay önce YAŞAM

Sezonluk tarım işleri için Eskişehir'e gelen aileleriyle çadırda kalan çocuklar, oyunlar oynayarak yaz tatillerini geçiriyor.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, vatandaşların talep ve sorunlarını Halk Toplantısı'nda dinledi.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de uyuşturucu madde operasyonunda gözaltına alınan ve ekip aracından kaçmaya çalışırken polis memurunu silahla vurarak ağır yaralayan şüpheli adliyeye sevk edildi.

3 ay önce SAĞLIK

Engelliler Araştırma Enstitüsü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Erkan Kurnaz tarafından tasarlanan "Afotizma” projesi, mükemmeliyet mührü alarak desteklenmeye değer görüldü

3 ay önce İLÇELER

İnönü Belediyesi, çiftçilerin ürünlerini kolaylıkla satabilmeleri için Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ile yaptığı girişimler meyvesini verdi. TMO ilçede alım ofisi açtı.

3 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi’nin 29 farklı merkezde ve 13 branşta çocuklara yönelik gerçekleştirdiği Yaz Dönemi Çocuk Kursları devam ediyor. Kurslara katılan öğrenciler yaz tatillerini verimli geçirmenin keyfini yaşıyor.

3 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi Şirintepe Yunus Emre Spor Tesisleri’nde ücretsiz olarak düzenlenen yaz dönemi kursları yoğun katılım ile başladı.

3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Diş Hekimliği Fakültesi 2024 yılı mezunlarını ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle verdi.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevi’nde muharrem orucu tutan vatandaşlarla bir araya geldi.