3 ay önce YAŞAM

Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği (ESÇEVDER) Başkanı Sadık Yurtman, Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde toplantı gerçekleştirdi.

3 ay önce İLÇELER

İnönü Belediyesi, ilçe merkezinde belirlenen alanlarda yeni park yapım çalışmalarına devam ediyor.

3 ay önce POLİTİKA

Önceki dönem CHP Milletvekili ve Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mustafa Balbay ile Cumhuriyet Gazetesi yazarı Sertaç Eş, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi tebrik ziyaretinde bulundular.

3 ay önce YAŞAM

Esentepe Mahalle sakini kadınlar, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ettiler. Kadınlar elleriyle açtıkları baklavayı takdim ederek Başkan Ünlüce’ye görevinde başarılar dilediler.

3 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Mehmet Yiğit Atmaca, Judo Yıldızlar Avrupa Kupası Milli Takım Kampına davet edildi.

3 ay önce GÜNDEM

Sarısungur Mahalle Muhtarı Haydar Muharrem Uz, azaları ve iş insanı Derin Kanatlı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ettiler.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ni (EOSB) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ile bir araya geldi.

3 ay önce CAN DOSTLAR

Eskişehir Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu, "Ötanazi Yasası" adı verilen sokak hayvanları öldürmeyi planlayan yasaya yönelik bir tepki açıklaması yaptı.

3 ay önce POLİTİKA

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Hacı Bektaş Anadolu Kültür Vakfı ile Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin Muharrem matemi lokmasına ortak oldu.

3 ay önce SAĞLIK

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde klorlama çukuruna düştükten sonra kalbi durmuş bir şekilde çıkarılan ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından hayati tehlikeyi atlatan 8 yaşındaki Ela Çam'ı Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ziyaret etti.