3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli ile çıkan arbede sonucunda, bir polis memuru silahla vurularak ağır yaralandı.

3 ay önce POLİTİKA

İYİ Parti GİK Üyesi ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Melih Aydın, partisinin Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili bir paylaşıma imza attı.

3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Endüstri Mühendisliği öğrencileri, "Teknoloji Öngörüsü Önceliği Belirleme Metodolojisi Geliştirilmesi" başlıklı projeleriyle TUSAŞ LIFT UP Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri Programı kapsamında birinci olarak büyük bir başarıya imza attılar.

3 ay önce YAŞAM

Kocaeli'nden Eskişehir'e gelen bir grup yerli turist şehre hayran kaldıklarını ifade etti.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de yaşayan ve 60 yaşında emekli olan öğretmen Faruk Uğur, 7 yıl gibi kısa sürede farklı konularda 10 kitap yazdı.

3 ay önce CAN DOSTLAR

Meclis Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu, kamuoyunda büyük infial yaratan ve sokak hayvanlarının "ötanazi" adı altında öldürülmesine olanak tanıyacak olan 38 maddelik ‘Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ni görüşmek üzere 17 Temmuz’da (dün) toplandı.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de görevli 141 yangın işçisi, kentin yüzölçümünün yüzde 29 kapsayan 410 bin hektarlık ormanlık alanı 7 gün 24 saat boyunca gözetleyerek muhtemel yangına karşı teyakkuzda kalıyorlar.

3 ay önce POLİTİKA

Bağımsız Cumhuriyet Partisi (BCP) Genel Başkanı Hakkı Karğın, Türkiye'nin ve dünyanın mevcut durumuna dair önemli açıklamalarda bulundu.

3 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenecek İstihdam ve Kariyer Günleri’nde 15 Eskişehirli firma, iş arayanlar ile bir araya gelecek.

3 ay önce CAN DOSTLAR

Eskişehir'de sokak hayvanlarına ilişkin kanun teklifine karşı çıkmak için yürüyüş yapan kalabalık hayvansever grubu kendilerine "Sakat kalan çocuklar için neden ses çıkartmıyorsunuz?" diyerek provokatif bir tepki gösteren adama sert çıktı, olaya polis müdahale etti.