3 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, İstiklal Mahallesi'nde bulunan ve içinden 4 ton çöp çıkan evi temizleyip yaşanabilir hale getirdi.

3 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesinin sınavsız ikinci üniversite kayıtları devam ediyor

3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Esra Orum Çattık, üniversite tercih döneminde nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

3 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir’de sahaflık yapan Devran Gökay, kitaplar sayesinde tesadüfen de olsa farklı insanların hayatlarına ve hatıralarına şahit olduğunu belirterek başına gelen ilginç hikayeleri anlattı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de esnafla sivil polis memuru arasında dakikalarca süren yol verme tartışmasına resmi polisler müdahale etti.

3 ay önce İLÇELER

Eskişehir'in Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakcı, göreve geldiği günden bu yana yaptığı hemen hemen tüm çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'deki birçok vatandaş sıcaktan etkilenmemek için gölgelerin altına sığınıp güneşli alanları bomboş bırakırken, bazıları da şapka takarak ve şemsiye açarak korunmaya çalıştı.

3 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi’nin 29 farklı merkezde ve 13 branşta çocuklara yönelik gerçekleştirdiği Yaz Dönemi Çocuk Kursları devam ediyor.

3 ay önce POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, en düşük emekli maaşına yapılan zam ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir Sivrihisar ilçesinde İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) ve T.C Tarım ve Orman Bakanlığı (OGM, TRGM, TAGEM) desteği ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı (CEM) tarafından yürütülen Arazi Tahribatının Dengelenmesi (ATD) Yaklaşımının Ulusal Düzeyde Yaygınlaştırılması Projesi hız kesmeden devam ediyor.