3 ay önce POLİTİKA

AK Parti Eskişehir İl Yürütme Kurulu'nda revizyona gitme kararı aldı. Gürhan Albayrak yönetimindeki yeni yürütme kurulunda değişiklikler oldu.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de kasaplık yapan esnaf Kadir Şen, sıcak havalarda buzluktan çıkartılan etlerin daha çabuk çözündüğüne dikkat çekerek malzemenin bozulmaması ve bakteri üretmemesi için tüketilmeden 1 gün buzdolabının soğutucu kısmında bekletilmesi gerektiğini söyledi.

3 ay önce SAĞLIK

Kavurucu sıcaklara maruz kalan diyabet ve hipertansiyon hastalarını uyaran Acıbadem Eskişehir Hastanesi Endokrinoloji Uzmanı Prof. Dr. Deniz Gökalp, “Aşırı sıcaklarla beraber sıvı kayıpları kalp krizlerine ve böbrek yetersizliğine neden olabiliyor.” dedi.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de yaşayan Rus asıllı Veronica Aydın, A Milli Futbol Takımı'nın maçlarının da izlendiği parkta karşılaştığı çöpleri gördüğünde ağladığını ve 3 gün boyunca ekiplerle birlikte temizlik yaptığını belirtti.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin Mutfak Atölyesi'nde yaz kursları kapsamında düzenlenen atölye çalışmalarına katılan çocuk aşçılar, kolları sıvayıp hünerlerini sergilemeye başladı.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'de altyapı çalışmaları esnasında iş makinesiyle delinen doğal gaz hattından yükselen alevler, büyük paniğe neden oldu.

3 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, Mihalgazi  Alpagut,  Tepebaşı Atalan ve Tekeciler Mahalleleri Mevkii’nde, altın-gümüş madeni projesinde  hareketlenme duyumları üzerine, Mihalgazi  Belediye Meclis Üyesi Kemal Güner Poyraz  ile bölgede vatandaşlarla görüşüp incelemelerde bulundu.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Kıymetlidir platformu adına açıklamada bulunan EKK Başkanı Ahmet Kapanoğlu, Alpagut mahallesine kurulmak istenen altın-gümüş madeni ile ilgili endişelerini dile getirerek, süreci sonuna kadar takip edeceklerini belirtti.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'de polis ekiplerinin halkın güvenliği ve kamu düzeninin devamının sağlanması için asayiş uygulamaları sürüyor.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'deki bir işletmenin tabelası ile klima motoru arasındaki yuvasından düşen minik kumru için seferber olan esnaf, dakikalar süren çabalarının ardından yavru kuşu ait olduğu yere geri ulaştırdı.