3 ay önce CAN DOSTLAR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, can dostlarını unutmadı. Batıkent Mahallesi’nde evcil hayvanların keyifli anlar geçirmesi için Pati Park yapıldı.

3 ay önce YAŞAM

Aydın’ın Söke ilçesinde bir kağıt fabrikasında çıkan yangını söndürmek için Eskişehir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından destek ekip gönderildi.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kırsal mahalle yollarında sathi kaplama çalışmalarına mevsim koşullarının elverişli olmasıyla Temmuz ayı itibariyle başlandı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerince gerçekleştirilen 20 farklı uyuşturucu operasyonunda yakalanan 24 şüpheliden 3’ü tutuklanırken, çok miktarda narkotik madde ele geçirildi.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince gerçekleştirilen huzur uygulamasında 3 bin 462 kişiye kimlik sorgulaması yapılırken, bin 313 araç kontrol edildi.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde etkili olan sağanak ve dolu yağışı bazı tarım ürünlerine kısmen zarar verdi.

3 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, Mihalgazi Alpagut, Tepebaşı Atalan ve Tekeciler Mahalleleri mevkiinde, altın-gümüş madeni projesinde hareketlenme duyumları üzerine, Mihalgazi Belediye Meclis Üyesi Kemal Güner Poyraz ile bölgede vatandaşlarla görüşüp incelemelerde bulundu.

3 ay önce SPOR

2024-2025 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek 2 Eylül SK transfer çalışmalarını sürdürüyor.

3 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Teşkikatı'nda 14 Temmuz Pazar günü (dün) İl Kadın Kolları Başkanlığı seçimi heyecanı yaşandı.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Disk Emekli-Sen Eskişehir Şubesi'nin düzenlediği etkinliğe katılarak emeklilerle bir araya geldi. Vecihi Hürkuş Havacılık Parkı salonunda gerçekleştirilen etkinlikte emek ve emekçilerin durumları tartışıldı, sorunlar paylaşıldı ve birlik beraberlik mesajları verildi.