3 ay önce YAŞAM

5 Temmuz günü darbe girişimi esnasında İstanbul'da şehit düşen polis memuru Fatih Dalgıç, Çifteler ilçesi Alikan Mahallesi’ndeki kabri başında dualarla anıldı.

3 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenecek İstihdam ve Kariyer Günleri’nde 13 Eskişehirli firma, iş arayanlar ile bir araya gelecek.

3 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerle kadınlar hem üretiyor hem de el emeklerini kazanca çevirip ekonomilerine katkı sunuyor.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valiliği, 15 Temmuz 2016'da gerçekleşen darbe girişiminin 8'inci yıl dönümü için yapılan olan anma programının hazırlıklarına başladı.

3 ay önce POLİTİKA

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Serdar Ulucan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda bariyerlere çarpan araçta maddi hasar oluşurken, şans eseri kazada kimse yaralanmadı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerince gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 22 bin 153 araç kontrol edilirken, 7 bin 620 araç ve sürücüye ceza yazıldı.

3 ay önce SPOR

Transfer sürecine hızlı başlayan ve şu ana kadar 18 futbolcuyla anlaşma sağlayan 2 Eylül SK kadrosuna önemli takviyeler yapmaya devam ediyor.

3 ay önce GÜNDEM

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin önemli iktisadi teşebbüslerinden biri olan İSFALT'ı ziyaret etti. İSFALT tesislerinde incelemelerde bulunan Başkan Kurt, ziyaret sonrasında işbirliği mesajları verdi.

3 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi, 60 yaş ve üstü kıdemli vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor.