49 yıldır HOCA- ŞEF VE BESTEKAR HÜSEYİN ERBAY yönetiminde, akademik ve çağdaş bir anlayışla Türk musikisi eğitim ve öğretimi veren ve bugüne kadar başarıya ulaşarak, TRT sanatçılığını kazanmış, devlet Türk müziği korolarına girmiş, yine devlet Türk ve batı müziği konservatuvarlarını kazanmış, TRT'NİN değişik yıllarda açtığı "YENİ SESLER" yarışmalarını kazanmış ses-saz sanatçıları, bestekarlar, koro hoca ve şefleri yetiştiren ve bu yıl 50. Sanat yılına girecek olan şehrimiz ODUNPAZARI HALK EĞİTİM MERKEZİ T.S.M. korosuna yeni elemanlar alınacak. 

Bu konuda bilgi veren koronun kurucusu, değişmez hoca ve şefi Bestekar Erbay;

Büyükşehir'den Gençlere Özel Etkinlik Büyükşehir'den Gençlere Özel Etkinlik

Bu sezon yani (2024-2025) de koromuz 50. şeref yılına girecek. Benim bildiğim kadarıyla bizden daha yaşlı olan Üsküdar musiki cemiyeti var. Ve sonra biz varız. Ancak şunu özellikle vurgulamak isterim. Bu değerlendirme yaz tatilleri hariç hiç ara vermeden eğitim ve öğretim yapan korolar için yapılmıştır. Bende musikimiz tarihinde 50 yıl ESKİŞEHİR, 4 yıl da ERZURUM HALK EĞİTİM MERKEZİ toplam hiç ara vermeden 54 yıl HALK EĞİTİM MERKEZLERİNDE,  yani MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI bünyesinde bir çok maddi ve manevi fedakarlıklara katlanarak Yüce musikimize hizmet eden  TÜRKİYE'de tek hoca ve şefim.

 Bu tarihi bir başarıdır. Koromuz Yüce musikimizin tarihine adını ALTIN HARFLERLE yazdırmıştır. İşte böyle akademik ve çağdaş musiki eğitim ve öğretimi veren, daha önce ki yıllarda koromuza hobi olarak kaydolmuş, ama verilen doğru, çağdaş musiki eğitim ve öğretimi sonrasında başarıyı yakalamış ve doğru yönlendirilmiş eski öğrencilerim gibi sırf stres atmak, gönül eğlendirmek için değil de, kendinize büyük hedefler koymak istiyor ve idealist aynı zamanda yetenekli iseniz, detaylı bilgi için 0541 367 43 55 no'lu telefondan Soner Özil'i arayıp, gerekli bilgileri aldiktan sonra ön kayıt yaptırabilirsiniz." dedi.

Editör: Buğrahan Doğangil