Eskişehir Haberleri

eskişehir haberleri ve güncel eskişehir gelişmeleri, eskişehir ile ilgili tüm video, eskişehir fotoğrafları ve eskişehir haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


EĞİTİM

Eskişehir'de açılış toplantısı gerçekleştirilen 'Genç Zihinler Kanatlanıyor: Ortaokul Öğrencilerinin Hava Aracı Teknolojileriyle Buluşması' projesi çerçevesinde; öğrencilere hava araçlarının nasıl çalıştığı,...

YAŞAM

Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde üretilen kabak çekirdeği çiftçinin yüzünü güldürmedi.

YAŞAM

Eskişehir'de bir aile tarafından evlerinin önünde oluşturulan 'Sevgililer Aşıklar Park'ı güzel görüntüsüyle sokağın çehresini değiştiriyor.

YAŞAM

Eskişehir'de sosyal medya platformlarında takipçi satın alma hizmetinin bulunduğu bir afiş, görenlerin dikkatini çekti.

SPOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup'ta mücadele eden Eskişehirspor, deplasmanda Homurlu 1951 Spor'u 2-0 mağlup etti.

EKONOMİ

Eskişehir OSB'de "Sanayide Dijital Dönüşüm ve Endüstri 4.0" etkinliği düzenlendi

YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi, Voleybolun Unutulmazları Derneği iş birliği ile Odunpazarı’na, 4 bin 460 metre karelik bir orman daha kazandırdı.

KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, orkestra şefi Can Okan yönetiminde ve piyanist Eren Yahşi eşliğinde Atatürk Kültür Sanat ve Kongre...

GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı iken İzmir Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Ali Yeldan’ı ağırladı.

SPOR

Eskişehir Büyükşehir Spor Kulübü Sualtı Görüntüleme branşı milli sporcusu Erkan Balk ve dalış eşi Akın Bağcılar, Arnavutluk’ta düzenlenen Sualtı Görüntüleme...

POLİTİKA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanlığı, İki Eylül Caddesi'nde düzenlediği üye kayıt standı çalışması ile partiye yeni üyeler kazandırdı.

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda yakalanan 1 yıl 10 ay 37 gün kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs cezaevine gönderildi.

EĞİTİM

Eskişehir ve çeşitli illerdeki öğrenciler Mâziden Âtiye Ahlat programı çerçevesinde Türkiye'nin en büyük krater gölü olan Nemrut Gölü'ne götürüldü.

YAŞAM

Eskişehir'de havanın hafif sağanak yağışlı olması ve sıcaklığın 3 ila 5 derece azalması bekleniyor.

EKONOMİ

ESO Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı gerçekleştirildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda çok miktarda kaçak tütün ve tütün ürünü ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.