GÜNDEM

Başkan Küpeli'den İl Defterdarı Müsevitoğlu’na Ziyaret

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir İl Defterdarı olarak göreve başlayan Cemil Müsevitoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Başkan Küpeli, Eskişehir sanayisinin yapısı, Organize Sanayi Bölgesi olarak yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında detaylı bilgi verdi.

Başkan Küpeli, Müsevitoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyerek, "Eskişehir OSB yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden beri önemli çalışmalara imza attık. Şehrimize çok sayıda yeni sanayi kuruluşunu kazandırdık. Açılan her sanayi tesisi, yeni istihdam olanakları yaratıyor ve maliyemiz için daha fazla vergi geliri sağlayarak ekonomimizin büyümesine katkı sunuyor. Eskişehirli sanayiciler olarak ülkemiz için üretmeye ve çalışmaya devam ediyoruz. Güçlenen sanayimizle, her geçen yıl maliyemize daha büyük katkılar sunuyoruz. Önceki dönem vergi dairesi başkanımız ile son derece verimli çalışmalar gerçekleştirdik. Bu iş birliği ortamının yeni dönemde de artarak gelişeceğine inanıyoruz.” diye konuştu.

Ziyaret için teşekkür eden Eskişehir İl Defterdarı Cemil Müsevitoğlu, yeni dönemde Eskişehir OSB ile iş birliklerini güçlendirmek istediklerini belirterek, “Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi, şehrimizin ve ülkemizin sanayi üretimine önemli katkılar sunan bir yapı. Başkan Küpeli'nin aktardığı projeler ve OSB’nin büyüyen sanayisi, bizler için de büyük önem taşıyor.
İl Defterdarlığı olarak sanayicilerimizle her zaman yakın temas içinde olacağız ve iş birliği içinde, Eskişehir'in kalkınması için birlikte çalışacağız.” dedi.