Eskişehir SAL Play-Off Grubu'nda hem haftanın hem de sezonun en kritik maçlarından bir oynandı.

28 Nisan Pazar (bugün), saat 16.00'da, ESOGÜ Stadyumu'nda iki şampiyonluk adayı karşı karşıya geldi. Maça 5'te 5 yaparak 15 puan ile lider gelen Çiftelerspor ile 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberliği olan 13 puanlı 2 Eylül SK kozlarını paylaştı. Şampiyonu büyük ölçüde belirleyecek maç olarak görünen mücadeleyi 3-2 ile 2 Eylül SK kazandı.

Bu sonuçla, ligin bitimine 1 hafta kala puanını 16 yapan 2 Eylül SK zirveye yerleşti. Grupta ilk yenilgisini alan Çiftelerspor ise 15 puan ile 2. sırada kaldı. Son hafta öncesinde 2 Eylül SK şampiyonluğa en yakın takım görüntüsünde.

Çiftelerspor gibi zorlu bir rakibi mağlup eden ve Bölgesel Amatör Lig'e yükselme fırsatını lehine çeviren 2 Eylül cephesinde maç sonu büyük çoşku ve sevinç, Çifteler tarafında ise büyük hayal kırıklığı hakimdi.

2 Eylül SK Ailesi Şampiyonluk Yemeğinde Buluştu 2 Eylül SK Ailesi Şampiyonluk Yemeğinde Buluştu

2 Eylül SK'ya 3 puanı getiren goller; Faruk Erdoğan (2) ve Oğuzhan Özkaya'dan geldi. Çiftelerspor'un 2 golünü ise kaptan Ayhan Arifoğlu kaydetti.

Ligin son haftasında 2 Eylül SK - Alpagut Sümerspor ile Çiftelerspor ise Sivrihisar Bld. Spor ile karşılaşcak ve bu maçlardan sonra şampiyon resmi olarak belli olacak.