SPOR

Yüzmeyi Sevenler O Merkezde Toplanıyor

Tepebaşı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi’nde 2024 Güz Dönemi Çocuk ve Yetişkin Yüzme Kursları başlıyor. Kurs programından yararlanmak için kayıt tarihleri 22-25 Ekim olarak belirlendi.

Tepebaşı Belediyesi tarafından kentte hayata geçirilen Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi kent halkına 4 mevsim hizmet vermeye devam ediyor.

Merkezde düzenlenecek 2024 Güz Dönemi Çocuk ve Yetişkin Yüzme Kursları için de kayıt süreci başladı. 5-17 yaş arası çocuklar ile 18 ve üzeri yaştaki yetişkinlerin yararlanabileceği eğitimler için 22-25 Ekim tarihlerinde kayıt işlemleri tamamlanacak. Online olarak gerçekleştirilecek kayıtların ardından ders başlangıç tarihi ise 2 Kasım Cumartesi olacak. Konuyla ilgili kayıt bilgilendirme formu, “tesis.tepebasi.bel.tr” web adresi üzerinden erişime sunuldu.

Ertuğrulgazi Mahallesi Alpar Sokak No:53 adresinde hizmet veren merkez ve eğitimler hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 310 39 45 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.