SPOR

Vali Aksoy'dan Eskişehirspor'a Ziyaret

Eskişehir Valisi Sayın Hüseyin Aksoy, Eskişehirspor Kulüp Başkanı Ulaş Entok ve yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulundu.

Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gerçekleşen bu önemli ziyarette, Vali Aksoy, kulüp başkanlığı makamında yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ta 2'de 2 yaparak sezona güçlü bir başlangıç yapan Eskişehirspor'un başarısı öne çıktı. Vali Aksoy, "Eskişehirspor, tarihi başarıları, yetenekli sporcuları ve tutkulu taraftarlarıyla Süper Lig’i hak eden köklü bir kulüptür. Temennimiz, Eskişehirspor'u o seviyelerde görmek" dedi. Takımın galibiyetlerini kutlayarak, sezon sonunda kazanılacak şampiyonlukla kulübün Süper Lig'e yükselmesine dair umutlarını paylaştı. Ayrıca, geçen sezon neredeyse tüm iç saha maçlarını tribünden takip ettiğini ve bu sezon da destek vermeye devam edeceğini vurguladı.
Kulüp Başkanı Ulaş Entok, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Aksoy'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretin anısına, Vali Aksoy’a Eskişehirspor forması hediye edildi.

Ziyaretin ardından, Vali Aksoy, Başkan Entok ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tesislerde gerçekleştirilen çalışmalar ve projeleri inceledi.