EĞİTİM

Üniversite Öğrencilerine Destekler Devam Ediyor

Tepebaşı Belediyesi tarafından üniversite eğitimi için Eskişehir’i tercih eden öğrenciler için 19 Mayıs Gençlik Merkezi önüne tanıtım standı açıldı. Açılan stantta öğrencilere Tepebaşı Belediyesi’nin gençlere yönelik verdiği hizmetler ve geçen eğitim öğretim yılında açılan kız misafirhanesi hakkında bilgi veriliyor.

Tepebaşı Belediyesi, kentteki üniversite gençlerine yönelik desteklerine devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi, ülkenin birçok yerinden Eskişehir’i tercih eden üniversite öğrencileri için Yenibağlar Mahallesi Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Caddesi (eski Üniversite Caddesi) No:144 adresinde hizmet veren 19 Mayıs Gençlik Merkezi önüne tanıtım standı açtı. Tanıtım standında Tepebaşı Belediyesi’nin gençlere yönelik verdiği hizmetler ve 2023-2024 eğitim öğretim yılında hizmete açılan Muazzez İlmiye Çığ Kız Misafirhanesi hakkında bilgi veriliyor.

Ayrıca Tepebaşı bölgesini ve misafirhaneyi tanıtan broşürler de dağıtılıyor.

Üniversite eğitimleri için Eskişehir’i tercih eden öğrencilere ‘Hoş Geldiniz’ diyen Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Ülkemizin birçok noktasından Cumhuriyet kenti Eskişehir’imizi tercih eden gençlerimize öncelikle hoş geldiniz diyorum. Gençlik Merkezlerimiz üniversite hayatınız boyunca destekçiniz olmaya devam edecek. Bunun yanında Tepebaşı Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz kız öğrenci misafirhanemizle de sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.