YAŞAM

Çankaya'da Coşkulu Şenlik

Çankaya Mahallesi, geçtiğimiz hafta sonu Odunpazarı Kent Konseyi Çankaya Mahalle Meclisi'nin "Minderini kap gel ,komşunu da al ,sende bize katıl" sloganıyla düzenlediği mahalle şenliği ile renklendi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, keyifli anlar yaşandı.

Etkinlik açılışını Çankaya Mahalle Meclisi Başkanları Talat Bursalı,Behiye Gelmedi ve Çankaya Muhtarı Mustafa DAĞ ‘ın başlattığı etkinliğe Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Emre GENÇ ‘de katılarak mahalle sakinleriyle bir araya geldi ve şenliğin coşkusuna ortak oldular. Şenlikte sahne alan ŞAN müzik grubu, sevilen şarkılarıyla katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru ise yaptığı konuşmada, "Demokrasi Mahalleden Başlar Mottamız ile artık geleneksel hale getirdiğimiz ,bu yıl 4.mahallemizde şenliğimizi gerçekleştiriyoruz. Bu tür etkinliklerle mahalle sakinlerimizi bir araya getirerek, komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi ve mahalle ölçekli sorunları ortak akıl ile birlikte çözüm önerilerini ilgili yerlere sunarak toplumsal dayanışmayı artırmayı amaçlıyoruz. Çankaya Mahallesi'nde düzenlediğimiz bu şenlik, katılımın yüksek olması ve olumlu geri dönüşlerle amacına ulaşmıştır emeği geçen mahalle meclisi
üyelerine teşekkür ederiz" dedi.