YAŞAM

AHPADİ'den Büyükerşen'e Hem Ziyaret Hem Davet

AHPADİ Derneği, Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ederek kendisine bir plaket sundu. Büyükerşen ziyaret esnasında, 26 Ekim tarihinde düzenlenecek "Atatürk Cumhuriyetini Yeniden Kurmak" konulu söyleşi programına da davet edildi.

AHPADİ Derneği Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti. Ziyarette AHPADİ derneği, Büyükerşen'e geçmişteki başarılarını ve yönetim sürecindeki emeğini tebrik etmek amacıyla plaket takdim etti.

Ziyaret esnasında AHPADİ derneği üyeleri 26 Ekim'de düzenleyeceği "Atatürk Cumhuriyetini Yeniden Kurmak" adlı söyleşinin davetiyesini Yılmaz Büyükerşen'e vererek söyleşiye davet ettiler. Ziyaret çekilen fotoğrafın ardından ise son buldu.

AHPADİ derneği üyeleri ziyaret sonrasında:

"Anayasa, tartışmaları üzerinden şekillenen güncel konular üzerinde, düşünce ve önerilerini paylaşan Sayın Yılmaz Büyükerşen'in AHPADİ'nin çalışmalarıyla ilgili takdirleri de bizleri ayrıca mutlu ve motive etti.

Eskişehir'e hizmetleri, Büyükşehir Belediyesi Danışmanlığı ve CHP Danışmanlığıyla sürecek olan hocamıza saygılarımızı sunuyor, kucaklayan, samimi ve sevgi dolu ev sahipliği için teşekkür ediyoruz." mesajıyla memnuniyetini ve teşekkürlerini ileten bir mesaj yayımladı.