POLİTİKA

Adana Heyeti'nden Başkan Ünlüce'ye Ziyaret

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Av. Türkan Eşli ve beraberindeki heyet, sosyal hizmetler alanındaki çalışmaları incelemek üzere Eskişehir’e geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile bir araya gelen Türkan Eşli, hayata geçirilen projeler hakkında bilgi aldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Av. Türkan Eşli ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı örnek çalışmaları yerinde görmek üzere Eskişehir’e geldi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerin tüm Türkiye’ye örnek olduğunu belirten Türkan Eşli, Başkan Ünlüce’ye çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Ünlüce de, diğer belediyelerle her zaman iş birliklerine hazır olduklarını belirterek, yapılan nazik ziyaret için teşekkür etti.

Daha sonra Genel Sekreter Vekili Av. Türkan Eşli, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir, Genel Sekreter Yardımcısı Senem Ekinci ile birlikte Encümen Salonu’nda yapılan toplantıda çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Selim Öztop, Eskişehir’de Büyükşehir Belediyesi’nin kadınlar, çocuklar, engelli bireyler başta olmak üzere sosyal hizmetler alanında yapılan faaliyetler hakkında sunum yaparak Adana heyetini bilgilendirdi.