AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, ulusal televizyon kanallarında katıldığı programlara hiç ara vermiyor. 26 Mart akşamı çıktığı bir programda yine CHP'li Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ni ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'i eleştiren Hatipoğlu, "Büyükerşen kaç vaadini gerçekleştirdi? diye sordu.

Nebi Hatipoğlu;

" 'Sen ulusal kanallara çıkıp Eskişehir'de şu sorunlar var diyip Eskişehir'i kötülüyorsun.' diyen, beni X'te, sosyal medyada, yerel gaztelerde döven mevcut yönetim, benim proje lansmanım sonrasında yaptıkları lansmana benim önemli projelerimden çoğunu koymuş. Madem bunlar eksikti, yapılabilirdi neden bana hakaret ettiniz. Yılmaz Büyükerşen son dönemlerinde hangi vaatlerini yerine getirmiş?

Hatipoğlu; "Hakaretlere Uğrayan Hep Benim"

Eskişehir'deki insanlar Yılmaz Büyükerşen'in saldırgan tavırlarına alışık. Benim de hep duyduğum bir tavır bu. Ama artık çok önemsemiyorum. Ben bu şehirde Milletvekili oldum, Belediye Başkan adayı oldum elbet bunlar olacak. Zaten herkes bizi desteklese %100 ile başa geliriz. Ben sahneye çıktığımda bana hakaret eden de olacak, alkış tutan da eleştiren de olacak.

Melih Aydın'a İYİ Parti'de Önemli Görev Melih Aydın'a İYİ Parti'de Önemli Görev

Örneğin Meral Akşener bana hakaret ediyor gelip. Yine Eskişehir'e geliyormuş yine bekliyorum bana hakaret eder diye. Özgür Özel 3 kez geldi. Ben hiç böyle birşey görmedim. O da bana her geldiğinde hakaret ediyor. CHP İl Başkanı sürekli hakaret ediyor, vekiller de öyle. Ama Ayşe Ünlüce de diyor ki 'Nebi Bey bana çok kötü davranıyor.' ben size ne yapıyorum, hakareti işiten benim." şeklinde bir açıklamaya imza attı.