Başkan Bakkalcıoğlu'ndan Ünlüce ve Ataç'a Ziyaret Başkan Bakkalcıoğlu'ndan Ünlüce ve Ataç'a Ziyaret

Başkan Ünlüce mesajında;

" En değerli varlığımız, yaşamın her türlü sıkıntısına rağmen şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı annelerimizdir.


Anne sevgisinin yol göstericiliği ile başladığımız hayat yolculuğunda, ne zaman ihtiyacımız olsa onu hemen yanı başımızda görürüz. İlk kelimeleri onun gözlerine bakarak söyler, ilk adımlarımızı onun elini tutarak atarız. Onun verdiği güven, yaşam boyunca sığındığımız en güvenli limandır.


Elleri öpülesi sevgili annelerimiz ve anne adaylarımız;


Annelik hiçbir zenginlik ile ölçülemeyecek kadar değerli olan, dünyadaki en yüce duygu ve değerdir. Annelik sadakat, hoş görü, sonsuz bir sevgi denizidir. Her anne evladının ailesine, topluma, ülkesine, insanlığa faydalı bir birey olmasını ister.
Barış, huzur, kardeşlik içerisinde yaşayan bir toplumun temelini oluştururken annelerin büyük sorumluluğunda yalnız bırakılmaması çok önemlidir. Bu anlamda annelerimiz varlıkta, yoklukta nasıl hep bizim yanımızda olmuşsa bizler de her
zaman onların yanında olmalı, bu sevgiyi ölümsüzleştirmeliyiz.


Şunu asla unutmayalım; bir anne dünyayı değiştirebilir. İşte o annelerin Atatürk’e, onun kurduğu Cumhuriyet’e ve değerlerine bağlı nesiller yetiştirmeye devam edeceğini bilerek; Bizlere dürüst, onurlu, ahlaklı ve iyi bir insan olabilmeyi öğreten, her yaşımızda bizden ilgisini ve desteğini esirgemeyen annelerimize tüm kalbimle şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete uğurladığımız annelerimize Allah’tan rahmet, başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere hakları asla ve asla ödenmeyecek tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum." ifadelerine yer verdi.